Leverancier? Samen staan we sterk !

De beste opdracht voor uw medewerker

Diverse disciplines en functies

Matchen nieuwe aanvragen

Als Leverancier van ICT specialisten wilt u natuurlijk het beste voor uw medewerkers.  U zoekt de uitdagenste opdrachten met de best mogelijke afspraken. U kunt bij ons op zoek gaan naar de openstaande vacatures die wij via diverse kanalen hebben verzameld. Daarnaast kunt u de Curriculum Vitae van uw medewerkers via ons portaal MijnOneForce vastleggen. Zodra wij een nieuwe aanvraag binnenkrijgen zullen we deze altijd proberen te matchen met de Curriculum Vitae van beschikbare specialisten die in ons bestand voorkomen. Is deze CV van één van uw medewerkers? Dan nemen wij direct contact met u op.

Al overtuigd? Registreer een leverancier account bij MijnOneForce en leg de Curriculum Vitae van uw medewerkers vast. Bekijk de vacatures en u kunt direct medewerkers aanbieden met de de juiste CV. U kunt uw registratie en de CV(s) ten allen tijden aanpassen en/of verwijderen. Ook kunt u Alerts instellen zodat u automatisch een E-mail krijgt met overeenkomstige vacatures. 

Als u wilt weten hoe wij met uw informatie omgaan kijk dan bij ons Privacy Statement.

Openstaande vacatures zijn ook zonder in te loggen te zien via de menu optie MijnOneForce. Er kan dan alleen via E-mail gereageerd worden. Wij raden u echter aan met de online CV(s) te reageren, u kunt dan ook uw reacties en de status volgen.

U heeft recht op transparante overeenkomsten !

Duidelijke afspraken

Persoonlijke benadering

Mantelovereenkomst

Onze overeenkomsten met leveranciers zijn transparant en flexibel. We proberen altijd het beste tarief te realiseren en houden van duidelijke afspraken. Een persoonlijke benadering is hierbij voor ons essentieel, wij bouwen graag een relatie met u op, immers, samen staan we sterk!

Zodra uw eerste medewerker via ons ingezet kan worden maken we een mantelovereenkomst met een aantal algemene afspraken en andere zaken die vastgelegd moeten worden. Voor elke inzet leggen we de specifieke afspraken vast in een overeenkomst van inzet. Denk hierbij aan speciale eisen van onze opdrachtgever, looptijden, tarieven en overige voorwaarden.

Wilt u meer weten of heeft u behoefte aan een gesprek vooraf, neem dan contact met ons op.

Volg ons op de sociale media !

Copyright © 1997-2020, OneForce B.V.