MijnOneForce, jouw persoonlijke portaal !

Jouw Profiel

Jouw Curriculum Vitae

Vacatures, Opdrachten en jouw reacties !

OneForce introduceert MijnOneForce.

Via de menu optie Vacatures vind je de openstaande vacatures voor dienstverband en tevens de detachering of deta-vast opdrachten. Diverse zoekmogelijkheden zijn beschikbaar.

Niet ingelogde gebruikers kunnen alleen via E-mail reageren op een vacature. Wij raden u echter aan zichzelf in te schrijven en online de CV(s) in te voeren .

Ingelogde gebruikers kunnen via dit portaal hun account en profiel onderhouden.  

Tevens kun je zoek alerts voor de vacatures met bepaalde criteria instellen. De resultaten van deze alerts kun je ten allen tijden online opvragen. Tevens ontvang je met een door jezelf ingesteld frequentie een E-mail met allen vacatures die aan de criteria voldoen. 

MijnOneForce past zich aan aan de aangemelde gebruiker.

Als potentiëel medewerker, sollicitant kun je één of meer CV(s) van jezelf invoeren. Je kunt de vacatures van het type dienstverband selecteren en je kunt direct met één van je CV’s solliciteren op een vacature. De eventuele sollicitaties en de reacties daarop kun je volgen bij MijnSollicitaties. Uiteraard wordt elke sollicitatie door ons opgevolgd.

Ook als Zelfstandig ICT specialist kun je één of meer CV(s) van jezelf invoeren. Je kunt vervolgens bij de Vacatures de detachering opdrachten selecteren. Je kunt jezelf aanbieden met één van je CV’s. Je kunt deze aanbiedingen en de reacties daarop volgen via MijnAanbiedingen. Uiteraard krijg je van ons bericht nadat je je hebt aangeboden.

Als leverancier kun je meerdere CV(s) van meerdere kandidaten invoeren. U kunt vervolgens bij de Vacatures de detachering- en data-vast opdrachten selecteren. U kunt meerdere kandidaten met het CV aanbieden en deze aanbiedingen en de reacties daarop volgen via MijnAanbiedingen. Elke aanbieding wordt door ons opgevolgd.

De directie van OneForce wenst u veel succes en wij hopen op een vruchtbare samenwerking !

Volg ons op de sociale media !

Copyright © 1997-2020, OneForce B.V.