Toe aan een nieuwe uitdaging ?

OneForce je nieuwe werkgever

Flexible instelling

Uitstekende arbeidsvoorwaarden !

Onze medewerkers zijn voor ons een essentiële schakel en maken ons bedrijf compleet. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die kennis en ervaring combineren met een flexibele instelling en die middels de geboden opleidingsfaciliteiten hun kennis verder willen uitbreiden.

Inmiddels heeft een groep enthousiaste mensen zijn weg naar OneForce gevonden. Voor hen zijn de uitstekende arbeidsvoorwaarden, de open communicatie, de korte lijnen, het personeelsbeleid, de werkzaamheden en bovenal de gezelligheid de punten waar het om gaat binnen een werkgever-werknemer relatie.

Is je interesse gewekt? Registreer jezelf als sollicitant bij MijnOneForce en leg online je Curriculum Vitae vast.  Bekijk de openstaande vacatures voor dienstverband en solliciteer direct met je online CV! Je kunt je registratie en CV(s) ten alle tijden aanpassen en/of verwijderen.  Daarnaast kun je Alerts instellen en krijg je automatisch een E-mail zodra een nieuwe vacature overeenkomt met jouw alert, zonder dat je de site in de gaten hoeft te houden!

Overigens zijn de openstaande vacatures ook zonder in te loggen in te zien via de menu optie MijnOneForce. Je kunt dan alleen via E-mail en niet met je online CV reageren op de vacature. Wij raden je echter aan met een online CV te solliciteren. Je kunt dan ook op MijnOneForce je sollicitaties bijhouden en de status volgen. 

Wil je liever een open sollicitatie plaatsen, vul dan ons contact formulier in of mail naar info@oneforce.nl.

Maak kennis met ons Personeelsbeleid !

Flexibilisering van arbeid en inzetbaarheid

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Onze beoordelingen

De werknemer van tegenwoordig moet flexibel zijn. Er is een toenemende vraag naar mensen die meer kunnen en breder inzetbaar zijn in een onderneming. Wij proberen met voldoende afwisseling, beloning en carrièrekansen dit type medewerkers aan ons te binden en in deze behoefte op de markt te voorzien. In relatie hiermee is inzetbaarheid zeer belangrijk. Een werknemer is “inzetbaar” wanneer zijn kenmerken, vaardigheden, kennis, motivatie en instelling aansluiten op de vraag van de hedendaagse ICT markt. Deze mensen hebben altijd onze warme belangstelling. Wij willen graag bijdragen aan hun de verdere groei en ontwikkeling.

Jouw persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk aspect. OneForce is zich ervan bewust dat voor jonge ICT specialisten de mogelijkheden tot verdere ontplooiing de doorslag kan geven bij de keuze van een werkgever. De eisen van de markt zijn voortdurend in beweging. Daarom vinden wij investering in de verdere ontwikkeling van onze medewerkers van strategisch belang. Hierbij horen regelmatige gesprekken met de werknemer over zijn takenpakket, voortdurende afstemming van de werkzaamheden met zijn loopbaantraject en het bieden van faciliteiten voor cursussen en opleidingen.

Onze beoordelingen van werknemers dienen meerdere doelen.
Over de functionering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van functioneringsgesprekken. Besproken worden de verschillende taken en verantwoordelijkheden, de manier waarop de werknemer de taken heeft vervuld en de factoren die op het werk van invloed waren. Inbreng van onze opdrachtgevers, waarvoor de medewerker werkzaamheden heeft verricht, is hierbij van essentieel belang. In het gesprek komen zowel goede als slechte prestaties aan de orde en worden afspraken gemaakt over mogelijke aanpassingen in omstandigheden en inhoud van de functie. Het doel is toekomstgericht, er kan bepaald worden hoe het functioneren verbeterd kan worden.
Bij het tweede doel van beoordelen staat het behaalde resultaat centraal. De prestatie wordt gemeten om de hoogte van de beloning (mede) te bepalen. Deze beoordeling kijkt alleen naar het verleden en is formeel van opzet.
De potentieelbeoordeling gaat over de groei- en ontwikkelingsmogelijkheden van de werknemer. Deze beoordeling is toekomstgericht. Gekeken wordt naar de werknemer, naar kennis en vaardigheden, naar sterke en zwakke punten en mogelijke en wenselijke cursussen en opleidingen.

Wil je meer weten? Vul ons contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

OneForce is 100% flexibel met zijn arbeidsovereenkomsten !

Uitstekende voorwaarden

Open communicatie en korte lijnen

Gezelligheid !

Arbeidsvoorwaarden zijn altijd persoonlijk en bij ons 100% flexibel. Graag geven wij samen met jou, in een persoonlijk gesprek, hieraan invulling.
Uiteraard hebben wij een meer dan marktconform salaris, vakantiegeld, vakantiedagen, een pensioenvoorziening en een ziektekosten regeling. Daarnaast natuurlijk de autoregeling (auto van de zaak of een goede vergoeding), onkostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden. Bij ons kun je fulltime en parttime (32 of 36) terecht.

Wellicht overweeg je de overstap van een dienstverband naar zelfstandige maar heb je geen idee wat er allemaal op je af komt en durf je het (nog) niet echt aan. Wij kunnen je een geleidelijke overgang bieden via ons OneLance concept. OneLance staat voor: via OneForce de overstap maken naar zelfstandig FreeLancer.

Wil je meer weten en de mogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op.

Volg ons op de sociale media !

Copyright © 1997-2020, OneForce B.V.