Zelfstandig ICT Specialist ? Topopdrachten vragen om kwaliteit !

De mooiste opdrachten

Bemiddeling in diverse disciplines en functies

Persoonlijk portaal MijnOneForce

Als zelfstandig ICT specialist zoek je natuurlijk de mooiste opdrachten, met minder neem je geen genoegen. Wij monitoren constant de ICT markt en nemen je hiermee veel omslachtig werk uit handen. Bij ons vindt je top opdrachten van diverse opdrachtgevers. We denken dat er zeker een opdracht beschikbaar is die je aanspreekt. We bemiddelen ICT specialisten in diverse disciplines en functies. Desgewenst helpen wij je met het zoeken naar een geschikte opdracht.

Al overtuigd? Registreer een zelfstandige account bij MijnOneForce en leg je online Curriculum Vitae vast. Bekijk de openstaande vacatures voor detachering of deta-vast en je kunt direct reageren met je online CV. Je kunt je registratie en CV(s) ten allen tijden aanpassen en/of verwijderen. Daarnaast kun je Alerts instellen zodat je automatisch een E-mail krijgt met overeenkomende vacatures zonder dat je de site in de gaten hoeft te houden.

Als je wilt weten hoe wij met jouw informatie omgaan kijk dan bij ons Privacy Statement.

Openstaande vacatures zijn ook zonder in te loggen in te zien via de menu optie MijnOneForce. Er kan dan alleen via E-mail op de vacature gereageerd worden. Wij raden je echter aan met een online CV te reageren, je kunt dan ook je reacties en de status volgen. 

Zodra wij een nieuwe aanvraag binnenkrijgen zullen we deze proberen te matchen met de Curriculum Vitae van beschikbare specialisten in ons bestand. Is dit jouw CV? Dan nemen we direct contact op. Het is daarom belangrijk dat je de gegevens, denk aan beschikbaarheid, up to date houdt.

Je hebt recht op transparante overeenkomsten !

Het beste tarief

Persoonlijke benadering

OneLance, van dienstverband naar zelfstandige !

Onze overeenkomsten met jou zijn transparant en flexibel. We proberen altijd het beste tarief voor je te realiseren. Voor ons is een persoonlijke benadering essentieel, wij bouwen graag een relatie met je op. Je hebt je eigen vaste contact persoon die het beste voor jou zal proberen te realiseren.

Wellicht overweeg je de overstap van een dienstverband naar zelfstandige maar heb je geen idee wat er allemaal op je af komt en durf je het (nog) niet echt aan. Wij kunnen je een geleidelijke overgang bieden via ons OneLance concept. OneLance staat voor: via OneForce de overstap maken naar zelfstandig FreeLancer.

Wil je meer weten of heb je behoeft aan een gesprek vooraf, neem dan contact met ons op.

Volg ons op de sociale media !

Copyright © 1997-2020, OneForce B.V.